Belépés
Új könyvek Használt könyvek Könyvkeresés és árösszehasonlítás

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Lehet-e vásárolni a Könyvtenger.hu-n?

A Könyvtenger.hu olyan ár-, és termék összehasonlító oldal, melynek szándéka, hogy a könyvvásárlásban segítse és eligazítsa a látogatókat. A www.konyvtenger.hu nem webáruház, hanem online könyvesboltok, webshopok ajánlatait összegyűjtő weboldal, így közvetlenül ezen az oldalon vásárolni nem lehet.

Miért érdemes a vásárlást a Könyvtenger.hu-n kezdeni?

Ma már minden tudatos vásárló törekszik arra, hogy vásárlás előtt a lehető legjobb képet kapja a megvásárolni kívánt termék árával, illetve beszerzési helyével kapcsolatban. Éppen ezért a Könyvtenger.hu igyekszik felkutatni és adatbázisába illeszteni a lehető legtöbb antikváriumot, könyvesboltot, hogy ezáltal a látogató számára pár kattintással megtalálhatóvá váljon a keresett termék akár a legalacsonyabb áron.

Hogyan működik a Könyvtenger.hu?

A keresett könyv címét a keresőmezőbe írva oldalunk kilistázza az adatbázisunkban szereplő összes olyan könyvesboltot és antikváriumot, aminek kínálatában megtalálható a keresett könyv. A könyv címe mellett boltokra lebontva a termék ára is megtalálható. Ezután, egy adott ajánlatot kiválasztva és arra rákattintva látogatóinkat átirányítjuk a kiválasztott bolt felületére, webshopjába, ahol a könyvet akár azonnal meg is vásárolhatja.